Verzend- en retourbeleid

VERZENDBELEID

Er worden twee mogelijkheden aangeboden om de bestellingen in ontvangst te nemen: 

 • Verzenden
 • Ophalen in Koersel

 

 

VERZENDEN

Pakketjes worden ten laatste 4 weken na het plaatsen van de bestelling verzonden. 

De verzendkosten zullen ten laste zijn van de koper. Stuur gerust een e-mail naar info@imagineyou.be voor verdere vragen omtrent de leveringskosten en termijnen.

 

Voor de verzending van de bestellingen werken wij met Bpost en DPD. De volgende kosten zullen ten laste van de koper liggen:

 • Brievenbuspakket (Belgiëen Nederland): €2,95-€3,95
 • Bpost (België): €5,95
 • DPD (Nederland): 8,95
 • Vanaf 50 euro: gratis

 

 

OPHALEN

Verkies je liever om het product op te halen? Dit kan ook! Wij bieden namelijk een afhaallocatie aan waarop je bestelling opgehaald kan worden. Deze ophaling is uiteraard ook gratis!

 

Het afhaalpunt is gevestigd in Koersel.

 • Koersel-dorp 13/7, 3582 Koersel.

Gelieve een afspraak te maken voor het ophalen van uw bestelling in Koersel. Dit kan u doen door te antwoorden op de bevestigingsmail van uw geplaatste order.

 

 

RETOURBELEID

Bij levering van producten

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekendgemaakte vertegenwoordiger;
 2. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies; Het spreekt voor zich dat hygiëne producten ongeopend moeten blijven. 
 3. Wanneer de consument gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan de ondernemer. Dit gebeurt schriftelijk via een e-mail naar betterbathpopup@gmail.com met vermelding van uw ordernummer.  Nadat de consument kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen. Dit kan via een pakjesdienst naar keuze of de consument kan het product terugbrengen naar de hoofdlocatie van Imagine you. De consument dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending;

 

Retouradres voor pakjesdienst:

Imagine you
Koersel-dorp 13/7
3582 Koersel
België

 

Retouradres voor terugbrengen op de hoofdlocatie van Imagine you:

Imagine you
Koersel-dorp 13/7
3582 Koersel
België

 

Kosten in geval van herroeping

 1. Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor de rekening van de consument. U kan deze kosten vermijden door het order te retourneren op de hoofdlocatie van BetterBath. Indien u het order op deze manier wilt retourneren, kan u ons een e-mail sturen en ontvangt u achteraf het adres waar u het product kan retourneren.
 2. Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na melding van herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is door Imagine you of sluitend bewijs van terugzending overlegd kan worden. Terugbetaling zal geschieden via dezelfde betaalmethode die door de consument is gebruikt tenzij de consument nadrukkelijk toestemming geeft voor een andere betaalmethode;

 

Retouradres voor terugbrengen op de hoofdlocatie van Imagine you:

Imagine you 
Koersel-dorp 13/7
3582 Koersel
België